Steun Kaap Skil

Word Vriend

Bij Museum Kaap Skil vertellen lokale vondsten uit zee een wereldverhaal. Door op een aansprekende manier kennis over de Texelse cultuurhistorie over te dragen, wil het museum de waardering ervan helpen vergroten. Draag ook bij, word Vriend van Museum Kaap Skil.

Lees verder

Word Partner

Als partner van Museum Kaap Skil draag je bij aan het behoud en de uitbreiding van het museum. Is het maritieme erfgoed je dierbaar? Dan kan een samenwerking voor ons én voor jou van toegevoegde waarde zijn. Je kunt ons op verschillende manieren steunen.

Lees verder

Word vrijwilliger

Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor Museum Kaap Skil. Dankzij hen bruist het openluchtmuseum van de activiteiten. Speciaal opgeleide museumgidsen geven presentaties bij bijvoorbeeld de maquette van de Reede van Texel en de scheepskist van Jacob Haafner.

Lees verder

Schenken en nalaten

Schilderijen en andere objecten die te maken hebben met de maritieme geschiedenis van Texel zijn bij Museum Kaap Skil in goede handen. Geldelijke schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar met een schenkingsovereenkomst. Voor nalatenschappen is geen schenkingsrecht verschuldigd.

Lees verder

Partners van Museum Kaap Skil

Partners van Museum Kaap Skil dragen bij aan het behoud en de uitbreiding van de collectie en het museum. Deze bedrijven en instanties steunen ons daarbij en daar zijn we ze heel dankbaar voor!

Lees verder