Word Partner

Als partner van Museum Kaap Skil draag je bij aan het behoud en de uitbreiding van het museum. Is het maritieme erfgoed je dierbaar? Dan kan een samenwerking voor ons én voor jou van toegevoegde waarde zijn. Je kunt ons op verschillende manieren steunen.

Adoptie miniatuurschip

Een bijzondere manier van sponsoren is het adopteren van een schip op de maquette van de Reede van Texel. Vanaf € 500,- per jaar adopteer je een sloep van de maquette. Voor € 1.000,- per jaar adopteer je een kustvaarder en voor € 2.000,- per jaar een van de unieke zeevaarders. De adoptie is exclusief: een schip kan door slechts één persoon of bedrijf geadopteerd worden.

Op de maquette staan zo’n 160 minutieus nagemaakte zeventiende-eeuwse sloepen en schepen. Hieronder staan enkele uitgelicht, maar elke sloep en elk schip is te adopteren. Welk schip past bij jou of jouw bedrijf?

Als dank voor je steun ontvang je onder andere een adoptiecertificaat met informatie over de sloep of het schip, vrijkaartjes voor Museum Kaap Skil en naamsvermelding op de sponsorwand in het museum en op de website.

Voor meer informatie, het aangaan van een adoptie of een andere vorm van steun kun je contact opnemen met Eva van Ginkel: evavanginkel@texelsmuseum.nl. Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!

Word partner van Museum Kaap Skil

Lees meer over de gegevensbehandeling en voorwaarden van online doneren.