Workshops street art bij Museum Kaap Skil

Gepubliceerd op 14 oktober 2024

Op donderdag 31 oktober geeft een graffitikunstenaar drie workshops street art bij Museum Kaap Skil. De twee workshops die open staan voor iedereen beginnen om 12 en 13 uur en kosten € 5,- bovenop de entreeprijs van het museum. De minimumleeftijd voor deze twee workshops is 7 jaar. De derde, die om 14 uur begint, is gereserveerd voor Texelse jongeren. Voor alle drie de workshops geldt een maximum van 15 deelnemers. Inschrijven kan via kaapskil.nl/excursies.

Graffiti

De workshops street art zijn onderdeel van het project Museum Murals. Naast dat er op 20 plekken in Nederland muurschilderingen komen, organiseren de deelnemende musea publieksactiviteiten. Museum Kaap Skil heeft gekozen voor workshops street art, zodat iedereen eens zelf kan ervaren hoe het is om graffiti te maken. Er wordt gewerkt op panelen, die na afloop mee naar huis mogen.

Vooraf aanmelden

Aangezien er in de workshop met verf wordt gewerkt, is het verstandig oude kleren aan te trekken. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via kaapskil.nl/excursies. De workshop van 14 uur is gereserveerd voor Texelse jongeren.