Burgemeester ontvangt eerste bezoekers Museum Kaap Skil

Gepubliceerd op 1 juni 2020

Burgemeester Michiel Uitdehaag heeft vandaag om 12 uur Museum Kaap Skil weer opengesteld voor bezoekers. De Texelse burgervader knipte een afzetlint door waarmee hij het einde van de corona-sluiting markeerde. Hij noemde het weer opengaan van de musea “Eén van de highlights van deze dag”, naast het openstellen van de horeca.

Cadeautje

Burgemeester Uitdehaag besloot ter plekke om de eerste bezoekers vanuit de Gemeente te trakteren. Alle dertig mensen die in het eerste tijdslot naar het museum kwamen, kregen daardoor een aardigheidje. De burgemeester had zichtbaar plezier in zijn rol als verwelkomer van de museumbezoekers. Hij hecht veel waarde aan cultuur en vindt Museum Kaap Skil een mooi museum.

Online tickets

De online ticketverkoop bij Museum Kaap Skil is sinds vrijdag operationeel. Bezoekers wordt gevraagd vooraf een kaartje te kopen met starttijd op kaapskil.nl. Ook mensen die al een toegangsbewijs hebben en museumkaarthouders, moeten voor 50 cent een starttijd kopen. Zo is iedereen gegarandeerd van een veilig bezoek. De kaartjes hebben geen eindtijd.