Museum Kaap Skil weer open

Gepubliceerd op 28 mei 2020

Het is bijna 1 juni en Museum Kaap Skil is er klaar voor: de musea mogen weer open! Vanaf vrijdag 29 mei kunnen er op de website kaartjes met een tijdslot worden gekocht. Toegang is alleen mogelijk met een online geboekt tijdslot. Er gelden nu ook andere regels en voorwaarden, maar dat hoeft een leuk bezoek niet in de weg te staan.

Reserveren

In veel sectoren is reserveren verplicht geworden en ook de musea ontkomen er niet aan. Door het aanbieden van een beperkt aantal kaartjes per tijdseenheid wordt voorkomen dat er drukte en opstoppingen ontstaan. Bij zowel Ecomare als Museum Kaap Skil worden er maximaal 30 kaartjes per tijdslot van een half uur verkocht.

Museumcafe en winkel

Het museumcafé van Museum Kaap Skil is gewoon open. Wel is het aantal zitplaatsen binnen beperkt om de vereiste afstand te garanderen. Buiten is meer ruimte op het terras en picknicktafels. Ook de winkel is open. Deze is verplaatst naar de uitgang, die nu aan de Barentszstraat ligt.

Huisregels

Met huisregels op de website en op borden en aanwijzingen in het museum wordt bezoekers duidelijk gemaakt wat er van hen wordt verwacht. Als iedereen zich daaraan houdt en rekening met elkaar houdt, kan er zorgeloos genoten worden van de tentoonstellingen.