Stemmen voor Museum Kaap Skil

Gepubliceerd op 16 september 2019

Het stemmen voor de RAAK Stimuleringsprijs is in volle gang. Museum Kaap Skil is een van de drie genomineerden en staat momenteel tweede in de race. De hoofdprijs is een bedrag van € 30.000,- waarmee het museum een programma kan ontwikkelen voor mensen met een visuele beperking. Stemmen loont!

Hoofdprijs

Er kan nog tot 7 oktober gestemd worden op raakstimuleringsprijs.nl. Tot de laatste stemweek zijn de scores van de drie genomineerden zichtbaar. Daardoor weet Museum Kaap Skil dat er nog een inhaalslag te maken is. Het museum hoopt natuurlijk op de hoofdprijs!

Stem bevestigen

Bezoekers van Museum Kaap Skil worden attent gemaakt op de RAAK Stimuleringsprijs en kunnen ter plekke ook stemmen. De bevestigingsmail blijkt helaas bij veel mensen in de map ‘Ongewenste e-mail’ te belanden. Aangezien de stem pas telt als hij is bevestigd, is het wel belangrijk dat de bevestigingsmail wordt gevonden en aangeklikt.

Voelen

Alle drie de finalisten van de RAAK Stimuleringsprijs krijgen een mooi bedrag om iets te realiseren voor blinde en slechtziende mensen. Museum Kaap Skil wil replica’s laten maken van een aantal opgedoken objecten uit het Palmhoutwrak, zodat ook mensen met een visuele beperking zich een beeld kunnen vormen van de rijke lading die in dit wrak gevonden is. Afhankelijk van de hoogte van de prijs maakt het museum ook een beleving voor zowel ziende als slechtziende mensen. Hierin wordt ervaren hoe het is om in de troebele Waddenzee op de tast een scheepswrak te onderzoeken.

Help Museum Kaap Skil alle plannen te realiseren en stem op raakstimuleringsprijs.nl!