Vrienden exclusief rondgeleid

Gepubliceerd op 28 november 2023

Afgelopen zaterdag organiseerden wij de jaarlijkse Vriendenmiddag. Conservator Alec Ewing gaf de aanwezige Vrienden van Museum Kaap Skil een exclusieve rondleiding door de tentoonstelling Wereldreis. Alec vertelde veel nieuwe dingen en de deelnemers hingen dan ook aan zijn lippen. We kijken terug op een geslaagde middag.

Ongedwongen

De Vrienden werden ontvangen door Marion Barth, directeur bestuurder van Stichting Texels Museum. Na een lekkere kop koffie of thee met koek was het tijd voor de rondleiding. In een ongedwongen sfeer nam Alec de groep mee langs alle windstreken. Er valt zoveel te vertellen in Wereldreis! Naast de verhalen was er ook veel ruimte voor vragen van de Vrienden.

Betrokken

Natuurlijk kon een bezoek aan de tentoonstelling Palmhoutwrak ook niet ontbreken op deze middag. Je hebt tentslotte niet vaak de kans om de conservator uit te horen! Wat gaat de tijd dan snel; om 17 uur ging het museum dicht en was het toch echt tijd om afscheid te nemen. Het was fijn om te merken hoe betrokken en geïnteresseerd de Vrienden zijn. Hartelijk dank voor jullie steun en aanwezigheid!